dissabte, 15 de març del 2014

Moció del GOB Mallorca sobre les Amnisties urbanístiques del Govern Bauzá. Segon intent

[Tires de Ferran Aguiló, prou il·lustratives en el nostre parer, d'alguns aspectes de la política territorial i urbanística del PP. Publicades al diari "Última Hora" els dies 12 i 13 de març]

De cara al Ple de març, hem tornat a presentar la moció que ha proposat el GOB Mallorca als Ajuntaments, en contra de "les amnisties" del Govern Bauzá en política urbanística, i territorial en general. Com es va acordar per a que es poguessin aclarir dubtes, el passat dia 3 va venir a Artà a presentar la campanya "Mallorca cap al col·lapse" (amb accions entre les quals figura aquesta proposta de moció) na Margalida Ramis, portaveu del GOB, convidada per l'Ajuntament.
Esperam que en aquesta ocasió els diferents grups del Consistori tenguin la seva postura més definida al respecte que quan la presentàrem el gener.


El seguit de Decrets Llei i Lleis d'allò més divers per a consolidar i fomentar el desordre territorial i urbanístic tradicional, molt lligat a l'especulació immobiliària i amb un vici molt accentuat i tot indica que gairebé irremeiable per la indisciplina urbanística: Decret Llei 3/2011 que renova la possibilitat d'atorgar llicències en urbanitzacions sense clavegueram, Llei de Turisme, Llei del Sòl, properament Llei Agrària... Material gairebé "Snuff".

(I més si es contrasta amb els missatges i discursos dels que ens governen, sembrats de conceptes com "ordre", "seguretat jurídica", protecció y la conservació de les especies endèmiques i hàbitats, comportament responsable cap al nostre entorn, aposta per canvis de model, diversificació econòmica, i tal.)