divendres, 27 de juny del 2008

Manca de manteniment i indigència dels parcs infantils

Denuncien la manca de manteniment crònica dels parcs infantils.
Critiquen el menfotisme i la passivitat de l'equip de govern (UM-PSOE) respecte d'aquestes instal·lacions

Els Verds-Esquerra d'Artà denuncien novament (1) la pèssima gestió de l'equip municipal pel que fa al manteniment dels parcs infantils del municipi d'Artà.

“El parc situat a la Plaça Progrés resta en unes condicions d'abandonament de fa anys que fan més que necessària una renovació completa de les instal·lacions -explica Guillem Caldentey, portaveu de la formació ecosocialista artanenca-, i als parcs 'dels pins' -al carrer Amadeo- i de Na Caragol es varen efectuar, per darrera vegada, algunes reparacions parcials el passat novembre. És evident que aquest és un problema crònic de manca de manteniment permanent i sistemàtic al qual l'equip de govern no vol posar solució, o no és capaç de trobar-la”. Els Verds-Esquerra d'Artà han sol·licitat en diverses ocasions i interrogat l'equip de govern respecte d'aquest problema que no s'acaba d'enfrontar (2), trobant com a resposta reparacions aïllades, negació de l'existència del problema i passivitat.

Les conseqüències de la manca d'un manteniment constant i sistemàtic dels parcs infantils no afecten només el seu ús i la seva comfortabilitat sinó, i i el que és més greu, la seguretat dels infants que hi juguen. Deixant al marge el parc de la Plaça Progrés, que de tant abandonat que està no l'empra ningú, el de Na Caragol i el dels pins presenten, avui i des de fa anys, condicions de greu perill per als petits, com ara tatxes sobresortint, llistons de fusta trencats, sòl irregular i en pèssimes condicions -manca de rajoles de goma- i una plataforma de tobogan el sòl de la qual és incomplet.

(1) Accediu al comunicat de Els Verds-Esquerra d'Artà de dia 20 de setembre de 2007.

(2) Accediu als documents "Preguntes” (deles Plens de maig i març de 2008 i novembre de 2007) i el document “Precs” (de setembre de 2007).