dimecres, 2 de desembre del 2009

Continua la degradació de Bellpuig

[Foto amablement cedida per T. Muñoz]

La visita a Bellpuig del diumenge, dia 29 de novembre, fou organitzada per la Delegació de l’OCB d’Artà. Hi assistiren una cinquantena de persones. Es convidà al Director Insular de Cultura, M. Garcíes, en representació del Consell de Mallorca, per tal d’informar de la situació de la antiga promesa de restauració, habilitació i posada en valor d’aquest monument de la reconquesta i del seu entorn (una de les més recents -i contundents-, per exemple, el compromís electoral formulat per la candidata del Bloc al Consell de Mallorca, juntament amb els Independents d'Artà, pocs dies abans de les darreres eleccions locals: notícia a "Tribuna Mallorca").

Els Verds-Esquerra d'Artà es declaren profundament decebuts davant els “magres” avanços, perquè tot es troba quasi al mateix punt que fa més d'un any, quan el regidor G. Caldentey i la regidora d’UIA es reuniren amb la llavors Consellera de Cultura i Patrimoni del Consell que feu la promesa de tirar endavant les obres pertinents (accediu al nostre comunicat de premsa al respecte d'aquella reunió, de dia 23-10-2008). Res s’ha mogut de llavors ençà i Els Verds-Esquerra passen ànsia que tampoc a aquesta legislatura es faci res en relació a la recuperació d’aquesta església i les runes del antic monestir, malgrat el Consell té tota la llibertat per moure’s, perquè n’és el propietari. Fins i tot la teulada de l'edifici de l'esglèsia, restaurada per l'Ajuntament no fa encara 10 anys, torna a presentar preocupants símptomes de deteriorament.

Què n'ha dit la premsa:
Diario de Mallorca, 03-12-2009: Visita sin compromisos a la iglesia de Bellpuig.

1 comentari:

Julen Adrián ha dit...

Tot va igual.
No hi ha res que hagi justificat estar al govern (Parc Natural de Llevant, Bellpuig, disciplina urbanísticaSon Espases, Son Bosc...) i no hi ha res que justifiqui seguir en el govern donant cobertura a tots els episodis de corrupció d'UM.
Sí, dic donant cobertura, perquè ells no s'aniran. El Bloc pretén quedar bé predicadnt que es vagin de les institucions els imputats d'UM, i PP quan sabenn ben bé que no s'aniran.
I mentre, els del Bloc segueixen clavats a les cadires (els que en tenen) i els que no en tenen, (com és el cas d'Els Verds) encara fan més el ridícul.