divendres, 21 de setembre del 2007

Les instal.lacions dels parcs infantils d´Artà són perilloses





Els Verds - Esquerra d'Artà denuncien el perill que suposa el mal estat de les instal·lacions dels parcs infantils d'Artà.

A més de feines de manteniment i renovació, aquesta formació sol·licitarà l'equip de govern la instal·lació de dos passos elevats per a vianants al C/ Pere Amorós, per a fer més segurs els accessos al parc infantil i al poliesportiu

Els Verds - Esquerra d'Artà denuncien el perill que suposa l'estat general de les instal·lacions dels parcs infantils del municipi tant per als infants com, fins i tot, en algun cas, per a qualsevol persona que els acompanyi. “Es veu que fa anys que no s'hi fa un mínim de seguiment a les instal·lacions” afirma Guillem Caldentey, regidor de la formació ecosocialista. “Passarel·les de fusta de bastant d'alçada per on els haurien de poder caminar o plataformes es d'on tirar-se pels tobogans presenten desperfectes molt perillosos com són la inexistència d'alguns dels barrerons de fusta que els conformen; cavallets amb molles a la seva base en estat deplorable, oxidats i insuficientment fixats a la seva base; gronxadors amb eixos de fusta tot estellats; peces de goma de les que conformen el sòl de les instal·lacions desaparegudes o descol·locades, de manera que qualsevol pot perdre l'equilibri per no haver estat ben aferrades i no fer-ne un manteniment constant... qualsevol dia podria haver un accident si no s'hi actua amb rapidesa.” De tots els parcs infantils, destaca pel seu grau d'abandó el situat a la Plaça del Progrés, on fins i tot és ben perceptible l'insuficient neteja.

Al proper ple de l'Ajuntament, aquest regidor demanarà una renovació completa d'aquest darrer parc i tasques de manteniment i renovació al menys de determinades instal·lacions a la resta de parcs.

Per altra banda, al mateix ple i també amb l'objectiu d'augmentar la seguretat dels vianants i en particular la dels més petits, es demanarà la instal·lació de més passos elevats de vianants al C/ Pere Amorós, a l'altura del poliesportiu i del parc de Na Caragol.