dimarts, 16 d’octubre del 2007

(Maulets): "Aquells partits que no abandonin el govern seran còmplices de la destrucció de la Real"

La decisió de l'anomenat Govern pel Canvi de continuar el projecte especulatiu de Son Espases ha provocat indignació entre amplis sectors de la societat civil mallorquina. És per aquest motiu que l'assemblea de Ciutat de l'organització juvenil Maulets ha fet un comunicat de premsa on critica durament aquest govern i remarca que "aquells partits que no l'abandonin seran còmplices de la destrucció de la Real".

Per a Maulets, "un parell de mesos d'arribada al poder ha estat el temps que han tardat els partits de l'autodenominat Govern pel Canvi a ensenyar el seu veritable rostre". I consideren que allò que ha canviat "han estat les cares de la classe política, però no les polítiques". És per això que denuncien els partits que composen el Pacte, ja que han han traït les seves votants, "mostrant que les seves promeses eren electoralisme pur i dur. Això els iguala, a tots ells, a na Catalina Cirer, qui també va incomplir les seves promeses".
L'organització de joves critica que aquelles formacions que fa uns mesos participaven i donaven suport a les reivindicacions veïnals de La Real en el marc de la plataforma en defensa d'aquesta se'n han desentès un cop guanyades les eleccions. Per tant, remarca que "aquells partits que no abandonin el govern seran còmplices de la destrucció de la Real, així com de tot allò que implica (destrucció del darrer indret rural de Ciutat, l'obertura de la via cap al 2n Cinturó, el creixement desmesurat de Palma fins a la UIB, etc.)". Per això Maulets manifesta que no oblidarà a cap corrupte, a cap traïdor, a cap còmplice, ni a cap covard i sempre recordarà les persones que formen part del fibló que destruirà aquest paratge.
Per tot això, l'assemblea de Maulets Ciutat afirma que "només amb la mobilització es podrà aturar allò que la classe política no ha volgut fer". També assenyala que la lluita i l'organització al marge dels partits institucionals és l'únic camí. El comunicat conclou tot dient que "avui, més que mai, cal lluitar amb valentia per tot allò en el que creiem per, com deia Lluís M. Xirinacs, "contrapuntar la covardia dels nostres líders"".

http://www.llibertat.cat/content/view/1476/1/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Notícia de la coordinadora DIOGENES al bloc Urxella:
http://alternativa.balearweb.net/post/41231

Endavant i bona feina que entre tots aconseguirem canviar moltes coses!

Per cert, estaria bé que penjesseu la nota al bloc per poder comentar-la, perquè és un poc vergonyós aquesta disminució del terreny protegit!