dimarts, 24 de maig del 2011

Regidor electe d'IniciativaVerds d'Artà


Companyes i companys, amigues i amics
Gràcies a la vostra feina, la vostra generositat, la vostra confiança, el projecte polític més radical i més seriós d'Artà continua tenint un representant a la Corporació municipal.
Per quarta ocasió consecutiva, es demostra que l'opció d'esquerres i ecologista que representam té una base social sòlida, establerta i suficient.
Més encara, tenint en compte les dificultats afegides aquesta campanya: entre d'altres, la concurrència d'ERC amb una llista independent, i que Unió d'Independents d'Artà ha assumit com a propis en gran mesura eixos dels més característics de la nostra proposta: per una gestió més transparent de l'Ajuntament, defensa del territori, no edificació de la illeta del Molí de'n Regalat, reformulació i consens del Pla "Artà sorprèn", formació agrària dels joves, promoció amb la Cooperativa de iniciatives dirigides a la producció i elaboració de productes de la terra, preservació de les franjes litorals, recepció de les urbanitzacions, tornar a posar en funcionament el Fòrum de participació ciutadana de la Colònia....
No es presenta una legislatura fàcil ni senzilla, però tampoc no es pot dir que deixem enrera cap camp de roses. Un altre pic (i sense ànims de voler restar cap mèrit, que lis correspon), un partit majoritari a nivell municipal treu d'alguna manera profit de la nostra combativitat i sacrifici com a oposició els quatre darrers anys: entre d'altres coses, per la intensa feina de desgast que hem fet amb el lamentable equip de govern UM-PSOE d'aquesta passada legislatura.
En aquesta ocasió, les artanenques i els artanencs, i les colonieres i els coloniers han decidit obrir les possibilitats que es duguin a terme polítiques d'esquerres, més solidàries, més participatives i més ecologistes. Aquí (i només aquí) és a on, com sempre, se'ns trobarà.
Tornar a agraïr-vos la feina feta tots aquests anys i la passada campanya electoral.
Emplaçar-vos, per altra banda, a que us animeu a participar aquests quatre anys de la tasca que tenim per davant, que serà molta i, segurament, en aquesta ocasió -més tard o més d'hora, des d'un equip de govern o des de l'oposició- prou més fructífera i satisfactòria.
Salut amigues i amics, i fins ben aviat!

Guillem Caldentey
regidor d'I.Verds d'Artà

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona pels resultats!

Aquesta vegada crec que és la bona per entrar a l'equip de govern i començar de manera local el que molts pensam de manera global:

Transparència, representativitat directe (que som 3000 electors..) i..

Democràcia real!

albertdamia@hotmail.com

neus ha dit...

A mi em sembla fantàstic, que els independents hagin fet seves les propostes dels verds.
Tant de bo vagi de veres, i poguem veure-les aplicades i en funcionament al municipi.

En quant a entrar a l'equip de govern, crec que la prioritat ha de ser realitzar al màxim el programa per el qual la gent ha votat aquest partit. Si això es pot fer des del govern, endevant. I si no, a la oposició, que també és un bon lloc.