divendres, 19 de novembre del 2010

Detalls de la gran gestió d'UM a Artà, de la mobilitat i el turisme


Les imatges mostren la part de l'aparcament de Sa Clota on es varen instalar els aparcabicis, dia 27 de setembre, i ahir dia 18 de novembre.


Els exemplars gestors d'allò municipal que tenim a Artà, especialment els líders d'UM R. Gili (batle) i B. Gili (regidor d'Interior i Turisme), ens donen gairebé cada dia exemples de la seva insuperable capacitat per a la improvisació i el malbaratament de recursos públics.
El passat dia 28 de setembre, a Diario de Mallorca el senyor batle d'Artà declarava, contundent, que no es mouria ni un milímetro en sus pretensiones (La oposición critica el gasto de 98.000 euros en señales ´sin sentido´), respecte de la senyalització cicloturística incomprensible del nucli urbà d'Artà, ni respecte de la distribució dels aparcabicis que s'havia fet aquella setmana.
Ara, ni dos mesos després, comencen a desaparèixer alguns d'aquests aparcabicis (sembla ser que estan al magatzem de la brigada, a la espera de trobar-lis una ubicació més adequada), i la senyalètica s'ha de revisar, segons ens informaren la darrera sessió del ple.
Per altra banda, no hi ha encara el Pla de mobilitat sostenible encarregat la passada primavera.
Gestionitis aguda? Si no fos que els doblers no són seus.....