dimecres, 15 de maig del 2013

17 de maig: Xerrada sobre carn ecològica i aliments de proximitat

Pretenem donar suport i difondre els productes ecològiques i donar impuls a la producció local
Xerrada sobre carn ecològica i aliments de proximitat organitzada per IniciativaVerds Artà
Els productes ecològics, a més de les seves avantatges per a la salut, dinamitzen l’economia local
El proper divendres, dia 17 de maig (20.30 h.) a la terrassa del Teatre d'Artà, la inspectora d’agricultura ecológica Antònia Giscafré i els productors Jaume Jaume, Montserrat Bergas i Pere Mayol exposaran als assistents les característiques de la producció ecológica de mens, vadelles i porcs, les garanties de seguiment de cada producte i els controls a què es sotmet aquesta producció, maneig i alimentació del bestiar, així com els sistemes de comercialització de proximitat, fins i tot a domicili.
Aquesta és la segona xerrada que organitzam IniciativaVerds d'Artà (el mes passat Jaume Torres va donar a conèixer les possibilitats d’estalvi energètic a nivell domèstic), en el context d'un cicle de xerrades mensuals iniciada el darrer mes d’abril. La idea és realitzar-ne una cada mes i que sigui oberta a diferents continguts d’ecologia quotidiana, serveis socials, energia, economia, etc., i als interessos i peticions dels assistents.
Les dues primeres xerrades (estalvi ecològic a casa nostra i carn ecológica) es repetiran a la Colònia de Sant Pere el pròxim estiu. Presentarà l’acte Pep Reche, també ramader ecològic i soci de les Cooperatives Sant Salvador i Ecoilla.