Pretenem
donar suport i difondre els productes ecològiques i donar impuls a
la producció local
El
proper divendres, dia 17 de maig (20.30 h.) a la terrassa del Teatre
d'Artà, la inspectora d’agricultura ecológica Antònia Giscafré
i els productors Jaume Jaume, Montserrat Bergas i Pere Mayol
exposaran als assistents les característiques de la producció
ecológica de mens, vadelles i porcs, les garanties de seguiment de
cada producte i els controls a què es sotmet aquesta producció,
maneig i alimentació del bestiar, així com els sistemes de
comercialització de proximitat, fins i tot a domicili.
Aquesta
és la segona xerrada que organitzam IniciativaVerds d'Artà (el mes
passat Jaume Torres va donar a conèixer les possibilitats d’estalvi
energètic a nivell domèstic), en el context d'un cicle de xerrades
mensuals iniciada el darrer mes d’abril. La idea és realitzar-ne
una cada mes i que sigui oberta a diferents continguts d’ecologia
quotidiana, serveis socials, energia, economia, etc., i als
interessos i peticions dels assistents.
Les
dues primeres xerrades (estalvi ecològic a casa nostra i carn
ecológica) es repetiran a la Colònia de Sant Pere el pròxim estiu.
Presentarà l’acte Pep Reche, també ramader ecològic i soci de
les Cooperatives Sant Salvador i Ecoilla.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada