dijous, 23 de maig del 2013

Sobre un article d'"opinió" publicat a la revista "Bellpuig"

"Errada de coordinació" per part d'un mitjà local "amateur", o connivència informativa amb la cultura de la total impunitat amb la indisciplina urbanística?
En qualsevol cas, pobresa editorial molt significativa. Un tema sobre el qual els mitjans de premsa escrita més llegits han escrit tota una sèrie d'articles aquestes darreres setmanes, no mereix per a aquesta publicació ni una crònica pròpia, ni un editorial, ers, més que, això sí, publicar l'esmentat lamentable article ple de falsetats i absurds. Fa uns dies, l'home (suposam que és el marit) amenaçava el regidor ecosocialista al carrer; ara la dona, surt al mitjà local lamentant haver sortit per la premsa tantes de vegades, i amb intenció de fer pena. Molt trist, aquest repartiment de papers per part de la parella d'infractors, i molt trist el paperot de "Bellpuig".
Quina llàstima que la revista "Bellpuig" publiqui un article d'opinió, d'una senyora que lamenta haver-se sentit vulnerada en els seus drets a la seva intimitat, segons ella, gratuïtament, gairebé es diria amb esperit sàdic per part d'una veïnada i del nostre regidor (quan varen denunciar que a les obres de demolició que es feren els dies 6-7 de maig, no s'hi observava el corresponent cartell de llicència d'obres), i no hagin publicat, entre d'altres, el nostre comunicat que lis enviàrem al respecte per correu-e, de dia 10 de maig a les 10.03 h.: "L'infractor protegit durant anys pel poder municipal es sent perseguit"

Al menys, els lectors i lectores haurien pogut contrastar les informacions...
Per cert, ahir en Comissió Informativa General el Batle d'Artà ens va confirmar que hi ha en marxa el corresponent expedient de Disciplina urbanística en relació amb aquella enèssima infracció urbanística dins de la mateixa parcel·la.
Haurem de redactar un nou comunicat i enviar-li expressament a la revista, meam si en aquesta ocasió faciliten als lectors la possibilitat de contrastar les afirmacions de la veïnada infractora que es sent perseguida i violada en la seva intimitat per part d'un "mal veïnat" (sic.). 
Farem tot el possible, així mateix, per esbrinar i informar -si la regidora d'Urbanisme, Magdalena Maria Fernandez (UIA) ho consent- què ens ha costat a totes el litigi que ha assumit l'Ajuntament d'Artà per no fer el que li pertocava davant les denúncies ben fonamentades de la veïnada afectada sobre tot pel mur d'obra.
També continuarem informant, del procés judicial -si s'inicia finalment- derivat de la denúncia davant la Guàrdia Civil suposadament per amenaces per part del nostre regidor a l'infractor (!).
A la petita imatge, la veïnada en el camí entre les dues parcel·les, un dia de pluges. Es tracta d'una zona qualificada com a de "Risc d'inundacions" i el mur d'obra impedia el drenatge de l'aigua, causant desperfectes i perjudicis materials a la veïnada.