divendres, 5 de març del 2010

Atac vandàlic contra el regidor d'Alternativa per Pollença, Pepe García



Des de la Coordinadora de regidors "Diògenes" i Alternativa per Pollença volem manifestar el nostre suport al company regidor Pepe García, com la més contundent repulsa a l'atac vandàlic que ha patit aquesta matinada, en trobar el seu cotxe cobert de pintura groga semblant a la que s'utilitza per pintar els guals i la calçada. L'atac s'ha produït aquesta matinada a l'aparcament del domicili particular del nostre company.

No tenim dubtes de que aquesta agressió està relacionada amb la feina política del nostre regidor. Els responsables d'aquests fets demostren la seva manca d'arguments i d'un mínim de sentit democràtic; és per aquest motiu que actuen amb covardia, nocturnitat, en no conèixer altra via que la d'intimidar i agredir aquells que, com el nostre regidor, no fan més que donar la cara defensant pública i democràticament les idees d'una part dels ciutadans.

També volem dir als responsables d'aquests fets que no creguin que amb actes com aquest ens intimiden. Ni torçaran la nostra voluntat, ni canviaran la nostra línia política, al contrari, continuarem treballant amb més ganes pels ciutadans de Pollença i la resta de municipis, pels nostres programes i per les nostres idees. Aquests actes d'estil mafiós no alteraran el nostre compromís amb la transformació social, l'ecologisme polític, el socialisme i la resta de les nostres banderes.

L'acte vandàlic ja han estat denunciat a la policia local i esperam que s'investiguin els fets a fons i es trobi als responsables. També demanam la col·laboració dels ciutadans per tal de trobar els culpables i que ens aportin qualsevol dada que pugui ajudar.

Esperam i desitjam que en el proper ple hi hagi una declaració de condemna unànime d'aquests fets. En un sistema democràtic i a una societat avançada no es poden tolerar aquests tipus d'actituds, venguin de qui venguin.

La coordinadora Diógenes la formam actualment els segents regidors: Pepe García (Pollença, Alternativa. EU-EV), Maria Orts (Capdepera, EU-EV), Guillem Caldentey (Els Verds-Esquerra d'Artà), Conxi Peña (Els Verds-Esquerra de Son Servera), i Virginia Urdangarín (Capdepera, EU-EV).